image, آموزش پخت کیک ماکارونی غذای مورد علاقه بچه ها

ابتدا سس گوشت را درست میکنیم. گوشت و پیاز داغ را در روغن تفت میدهیم نمک و فلفل و سیر را اضافه میکنیم.سپس فلفل دلمه ایی ریز خرده شده یا جعفری را هم افزوده و تفت میدهیم .رب گوجه را هم اضافه کرده و سس که جاافتاد شعله را خاموش کرده و کنار میگذاریم.قابلمه بزرگی را تا نیمه آب میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا بجوش آید. مقداری نمک و زردچوبه و روغن به آب در حال جوش اضافه کرده و ماکارونی را اضافه میکنیم .از لحظه ایی که آب داخل قابلمه به جوش آمد یک ربع زمان میدهیم تا ماکارونی ها بجوشند و کامل بپزند بعد از یک ربع ماکارونی را ابکش کرده و با آب سرد میشوییم.در کاسه ای تخم مرغها، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کرده و ماکارونی پخته را اضافه میکنیم و مواد را زیر و رو کرده کاملا هم میزنیم که ماکارونی ها کاملا به مخلوط تخم مرغی آغشته شوند .ته قالب تفلونی را مقداری روغن و زعفران دمکرده ریخته و نیمی از مخلوط تخم مرغ و ماکارونی را ته قالب میریزیم

مقداری پنیر روی ماکارونی ریخته و سس گوشت را روی پنیرها میریزیم و دوباره روی سس را با پنیر میپوشانیم. قالب را با بقیه مایه تخم مرغی و ماکارونی پر میکنیم کمی با پشت قاشق فشار میدهیم که به هم بچسبند مانند ته چین سپس روی قالب را فویل میکشیم

مانند ته چین سپس روی قالب را فویل میکشیم و قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم

باید کف فر شعله پخش کن گذاشته و قالب را بر روی آن قرار دهیم یا سینی فر رو پایینترین طبقه بذارید و قالب رو روی سینی بگذارید، بعد از حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم بسته به سایز قالب و حرارت فر کیک ماکارونی ما آماده است و دور تا دور کیک کاملا طلایی و برشته شده است. کیک را در ظرف سرو برگردانده و تزیین میکنیم.

مواد لازم :

ماکارونی فرمی ۱ بسته

تخم مرغ ۵ عدد

زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا ۳۰۰گرم

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم

پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه رنده شده

جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ( و یا فلفل دلمه ایی)

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پر


همچنین بخوانید: