image, آموزش پخت کباب چنجه به روش اصلی با سس

۱- درون یک کیسه زیپ دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.

در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خُرد همدیگر بروند

. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت ها حسابی مزه دار شوند.

۲- درون غذاساز، حبه های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند.

۳- نمک را افزوده و یک پالس بزنید.

۴- سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می شود،

روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه ای شکل شوند.

۵-این سس سیر را می توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.

۶-کباب پز یا منقل را روشن کنید.

۷- برای درست کردن کباب، سیخ های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت،

پیاز و فلفل دلمه ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می توانید استفاده کنید.

۸- کباب ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند.

۹-سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.

مواد لازم:

۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت

۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده

نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز

۱ قاشق چایخوری زیره سبز

نصف قاشق چایخوری پاپریکا

۱ قاشق چایخوری سرکه سفید

نصف پیمانه روغن زیتون

۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده

۱ عدد پیاز قرمز

سس سیر:

۱ پیمانه سیر پوست کنده

۱ قاشق چایخوری نمک

۴ پیمانه روغن گیاهی

۱ عدد لیمو ترش


همچنین بخوانید: