image, آموزش پخت پنکیک کدوحلوایی با ظاهری مجلسی

ابتدا تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با همزن دستی کاملا هم بزنید. پوره کدوحلوایی و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود در آخر روغن یا کره را بیافزایید. آرد الک شده،شکر قهوه ای،بیکینگ پودر ادویه ها و نمک را مخلوط کرده و در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. تابه ای را روی حرارت بگذارید یک قاشق چایخوری روغن در تابه بریزید و با حوله کاغذی روغن را در تابه بمالید تا چرب شود و یا با اسپری روغن تابه را چرب کنید. حرارت را کاملا ملایم کنید. با یک ملاقه کوچک یا پیمانه یک سوم، از مایه پنکیک بردارید و در تابه بریزید و با پشت ملاقه مواد را کمی پخش و گرد کنید.وقتی روی پنکیک حباب زد و حبابها شروع به ترکیدن کردن با کمک کفگیر پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و رنگ بگیرد. اگر حرارت زیاد باشد پنکیک طلایی میشود ولی مغزش خام میماند. من با این مقدار مواد ۱۴عدد پنکیک با قطر ۱۰ سانت درست کردم که برای ۴ تا ۶ نفر مناسب است.پنکیک را همراه کره و عسل،گردو،حلقه های موز و در صورت دلخواه با شیره خرما یا انگور سرو کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد

پوره کدوحلوایی یک پیمانه

شیر یک و یک چهارم پیمانه

روغن مایع یا کره آب شده ۲ قاشق سوپخوری

آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه

شکرقهوه ای(یا سفید) ۴ قاشق سوپخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری

پودر میخک یک چهارم قاشق چایخوری

پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

همچنین بخوانید