image, آموزش پخت و طعم دار کردن مرغ با رزماری

ابتدا سینه های مرغ را به نمک و فلفل و آرد آغشته می کنیم . سپس در تابه ای روی حرارت کره و روغن زیتون ریخته و مرغ ها در آن سرخ می کنیم .

در ادامه قارچ ها را داخل کره تفت داده و نمک اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه عصاره یا آب مرغ را به قارچ ها اضافه می کنیم . در ادامه قارچ ها را خارج کرده و خامه را به آب مرغ اضاف می کنیم و صبر می کنیم تا به خوبی بجوشد .

در ادامه رزماری اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم . سپس مرغ ها و قارچ ها را به خامه جوشیده اضافه می کتیم و درب تابه را گذاشته و ۵ تا ۸ دقیقه صبر می کنیم تا به خوبی پخته شوند .

خوراک شما آماده شد

مواد لازم

۲ عدد سینه مرغ بدون پوست

یک و ۱/۲ قاشق چای خوری نمک

۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر

۳/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید

۱/۲ فنجان آرد سفید

۳۵۰ گرم قارچ

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۴ قاشق غذاخوری کره

۱ حبه سیر رنده شده

۱/۲ فنجان آب یا عصاره مرغ

۱ فنجان خامه

یک و ۱/۲ قاشق چای خوری رزماری خرد شده

۲ قاشق چای خوری جعفری خرد شده


همچنین بخوانید: