image, آموزش پخت و طعم دار کردن ماهی تیلاپیلا

برای تهیه تیلاپیای پرتقالی، ابتدا درجه فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

سپس ۱ و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را در کیسه پلاستیکی بریزید و فیله های ماهی تیلاپیا را به آن بیفزایید.

کیسه را بفشارید تا هوای اضافی آن خارج شود. درب کیسه را خوب ببندید.

کیسه را در یخچال به مدت ۳ ساعت قرار دهید.

خرده نان، ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال، سیر و ریحان را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

تیلاپیا را از آب پرتقال خارج کنید و تکان دهید تا مایع زیادی آن حذف شود.

فیله ها را در ظرف فر قرار دهید و نمک، سرکه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه نموده و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را بر روی فیله ها بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و در حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مایع جذب ماهی شود.

تیلاپیای پرتقالی را از فر خارج نموده و در ظرف موردنظر خود سرو کنید.

مواد لازم برای تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان

فیله ماهی تلاپیا ۴ تکه

آب پرتقال ۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری

کره ۶ قاشق غذاخوری

خرده نان ۳/۴ پیمانه

سیر خرد شده ۲ حبه

ریحان تازه خرد کرده ۱ قاشق غذا خوری

نمک و ادویه به میزان لازم


همچنین بخوانید