فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. موزها را حلقه حلقه کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس، کره، عسل، شکر قهوه‌ای، وانیل، تخم‌مرغ، جوش شیرین، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را اضافه کنید.

سری خمیرزن همزن را وصل کنید و مواد را با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. اگر هنوز چند تکه موز در خمیر قابل مشاهده بود ایرادی ندارد.

آرد و جو دو سر را اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید تا فقط مواد با هم مخلوط شوند. حتی می‌توانید این مرحله را دستی انجام دهید.

۳/۴ پیمانه از گردو را اضافه کنید و با یک قاشق مواد را زیر و رو کنید تا گردوها پخش شوند. فراموش نکنید که بعد از اضافه کردن آرد نباید مواد را زیاد از حد هم بزنید چون باعث می‌شود نان شما خشک از آب در بیاید.

خمیر تهیه شده را داخل یک قالب لوف بریزید و گردوهای باقی مانده را روی آن بریزید.

قالب را ۴۰-۴۵ دقیقه در فر قرار دهید و موقع خارج کردن از فر با خلال دندان میزان پخت را چک کنید. اگر با فشار دادن خلال دندان در مرکز کیک، خلال تمیز بیرون آمد، نان موزی شما آماده است.

نکته: اگر می‌خواهید روی نان هم طلایی رنگ شود، قبل از خارج کردن نان از فر، یکی دو دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید.

مواد لازم

موز کاملاً رسیده ۳ عدد

کره ۱/۲ پیمانه

عسل ۱/۲ پیمانه

شکر قهوه‌ای ۱/۲ پیمانه

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ ۲ عدد

جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر دارچین ۱/۳ قاشق چایخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد سفید ۱ و ۱/۴ پیمانه

جو دو سر ۱/۲ پیمانه

گردو خرد شده ۱ پیمانه


همچنین بخوانید: