image, آموزش پخت نان سوخاری مخصوص خانگی

برای عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.

مخمر را روی آن بپاشید و بگذارید تا پف کند.

سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آرد را کم کم اضافه کنید.

مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید.

روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید.

پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر می شود.

آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید.

فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید.

بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آن ها را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.

مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی :

شکر

۲۸۰ گرم

تخم مرغ

۷ تا ۸ عدد

روغن مایع

۲۰۰ گرم

خامه صبحانه

۹۰ گرم

آب گرم

۱۰۰ گرم

نمک

یک قاشق چایخوری

آبلیموی تازه

دو قاشق غذاخوری

آرد

حدود یک کیلو و ۳۰۰ گرم

خمیرمایه فوری

۸۰ گرم


همچنین بخوانید: