image, آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان

آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.

هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند

مواد لازم برای نان پوری هندی :

آرد

۱ پیمانه

آرد سبوس دار

۱ پیمانه

مخمر

۱/۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری

روغن کنجد

۲ قاشق غذاخوری

نمک

۱/۲ قاشق چایخوری

آب ولرم

۱ پیمانه

ترجیحا روغن ارده ی کنجد

برای سرخ کردن


همچنین بخوانید: