اگر به دنبال یک روش جدید برای پخت میگو هستید حتما میگو با سیر را امتحان کنید. استفاده از روغن زیتون و مصرف نمک به مقدار کم باعث می‌شود میگو با سیر نسبت به دیگر روش‌های پخت میگو سالم‌تر باشد و خاصیت بیشتری داشته باشد.

طرز تهیه: روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به نقطه دود برسد. میگوهای پاک شده و خرد شده را درون تابه قرار داده و به مدت ۱۱ دقیقه بپزید. میگو ها را هم نزیند.

مقداری نمک اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی در بیایند.

سپس سیر و فلفل را اضافه کنید و پخت و هم زدن را به مدت ۱ دقیقه ادامه دهید. آب نمک، آب لیمو، نیمی از کره و نیمی از جعفری ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید.

پخت را ادامه دهید تا کره ذوب شود. سپس حرارت را کم کرده و باقی کره را به آن اضافه نمایید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مواد را هم بزنید تا کره آب شود و به سس سفت تبدیل شده و رنگ میگوها صورتی تیره شوند.

میگوها را خارج کرده و در کاسه بریزید.

پخت سس کره را ۲ دقیقه ادامه دهید. مقدار کمی نمک اضافه کنید. اگر سس سفت بود ۱ قاشق چای خوری آب اضافه کنید.

در زمان سرو، سس را بر روی میگوها ریخته و از جعفری برای تزیین استفاده کنید.

مواد لازم

روغن زیتون ۱/۲ ۱ قاشق غذاخوری

میگو ۴۵۰ گرم

نمک به مقدار لازم

سیر ۶ حبه

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری

آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری

آب نمک ۱ قاشق غذاخوری

کره سرد ۳ قاشق چای خوری

جعفری خرد شده ۱/۳ پیمانه

آب به مقدار لازم


همچنین بخوانید: