image, آموزش پخت مینی کیک های خانگی برای عید

فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب‌های کوچک کیک را به گنجایش تقریبی ۱۲۵ میلی‌لیتر با اسپری روغن چرب نمائید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر عسلی را به آن بیفزائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

حالا تخم‌مرغ را درون مایه بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر و مواد خشک را بطور یک در میان به مایه کیک بیفزائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید و در صورت دلخواه با مرنگ و گل‌های طبیعی رز بیارائید.

▪ روش تهیه مرنگ

۴ عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و ۲۰۰ گرم شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن بیفزائید.

مواد لازم مینی کیک های شیر عسلی

کره نرم شده ۲۵۰ گرم

شکر ۸۰ گرم

شیرعسلی ۱ قوطی (حدود ۳۷۵ گرم)

سفیده تخم‌مرغ ۳ عدد

تخم‌مرغ ۱ عدد

شیر ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ پینچ

پودر نارگیل ۵۰ گرم