image, آموزش پخت ماکارونی با بادمجان

▪ بادمجان‌ها را نازک و طولی ورقه ورقه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید، بعد با روغن کمی تفت دهید تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید.

▪ یک ورق بادمجان را روی سطحی پهن کنید. تعدادی از رشته‌ها را بردارید و مانند شکل تا کنید، بعد ماکارونی‌های تا شده را روی بادمجان گذاشته و شروع کنید به لوله کردن بادمجان و با خلال دندان لبه‌های آن را محکم کنید.همه بادمجان‌ها را به همین صورت همراه با رشته‌ها لوله کنید. روی لبه را کمی پنیر و تکه‌ای فلفل دلمه‌ای یا زیتون بگذارید.

▪ در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بریزید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.

▪ سس سالسا: مقداری روغن مایع در تابه بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.حالا فلفل دلمه‌ای ساتوری شده را بیفزایید، بعد پوست گوجه را بگیرید و آن ‌را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.

▪ مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.

مواد لازم:

بادمجان ۲ عدد

سس سالسا ۱ پیمانه

روغن ۱/۲ پیمانه

ماکارونی رشته ای ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

زیتون حلقه ای به مقدار لازم

خلال چوبی به تعداد لازم

فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم

پنیر رنده شده به مقدار لازم

مواد سس :

گوجه فرنگی ۳ عدد

سیر ساطوری شده ۳ حبه

روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

پیاز درشت ریزخردشده ۱ عدد

رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای ریزخردشده ۳ قاشق سوپ خوری

فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

سرکه ۲ قاشق سوپ خوری

پودر اورگانو ۱/۲ قاشق چای خوری


همچنین بخوانید: