image, آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان

طرز پخت شلغم

مواد لازم :

۱ کیلو شلغم

▪ شلغم‌ها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکاف‌های عمقی در آنها ایجاد کنید

▪ نیازی به اضافه کردن آب نیست

▪ ظرف را با درپوش به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه گذاشته، در این فاصله یک بار شلغم‌ها را زیر و روکنید.

▪ می‌توان به شلغم‌های پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.

image, آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان

طرز تهیه لبو

▪ مواد لازم :

چغندر : یک کیلو

آب : نصف پیمانه

شکر : به میزان دلخواه

▪ چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید.

▪ اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آنها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.

▪ در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.

نکته

▪ بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.

▪ با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

▪ چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ می‌باشند و از آب آن می‌توان در تهیه بعضی از سس‌ها و خورش‌ها استفاده کرد


همچنین بخوانید: