image, آموزش پخت قارچ شکم پر برای میز شام مهمانی

▪ ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

▪ ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.

▪ قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.

نکته:

▪ قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.

▪ به صورت کلی قارچ بیشتراز ۵ دقیقه احتیاج به حرارت ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.

مواد لازم:

قارچ درشت ۲۰۰ گرم

گرد نان ۵۰ گرم

پنیر موتزارلا ۷۵ گرم

جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم


همچنین بخوانید: