image, آموزش پخت غذای عربی حمص با دو طعم خاص

▪ سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را درون غذاساز بریزید. هم بزنید تا نرم شوند.

▪ در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.

▪ روی آن را با پرک فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزئین کنید.

▪ در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.

مواد لازم

۴۰۰ گرم نخود پخته شده

۲ حبه سیر

¼ پیمانه سس تاهینی

۲ قاشق غذاخوری اب لیموترش

۱ قاشق چایخوری زیره

½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

½ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب

جعفری خرد شده

حمص فلفل قرمز کبابی

image, آموزش پخت غذای عربی حمص با دو طعم خاص

▪ فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

▪ فلفل های دلمه ای را تمیز کرده و چهار قسمت کنید. سپس در سینی فر چیده و بپزید تا نرم و برشته شوند. پس از سرد شدن، پوست فلفل ها را بگیرید و درون غذاساز بریزید.

▪ سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را نیز به آن ها اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.

▪ در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.

▪ روی آن را با فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده تزئین کنید.

▪ در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.

مواد لازم

۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز

۴۰۰ گرم نخود پخته شده

۱ حبه سیر

۳ قاشق غذاخوری سس تاهینی

۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش

۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی

½ قاشق چایخوری پرک فلفل سیاه

½ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون


همچنین بخوانید: