۱-مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ریخته و پیازها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.

۲-نیمی از پیاز را برداشته و کنار بگذارید. هویج رنده شده را به پیاز در ماهیتابه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید

تا هویج تغییر رنگ دهد، به آن ها زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بزنید.

۳-بقیه ی پیاز را در ماهیتابه ی دیگری ریخته و تکه های مرغ را در آن تفت دهید.

زعفران دم کرده و مقداری آب به آن ها اضافه کنید و برای ۳۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.

۴-در این حین آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را داخل آن بریزید

تا زمانی که مغز برنج نرم شود و بعد آن را آبکش کنید . ته قابلمه را روغن ریخته و لا به لا برنج و هویج بریزید و دم کنید .

هنگام سرو مرغ را روی آن بریزید و سر میز بیاورید.

▪▪

۱- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.

۲- هویج ها را پوست گرفته و درشت رنده کنید.

۳- فیله ی مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.

۴- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.

▪مواد لازم:

روغن به میزان لازم

پیاز ۱ عدد

هویج ۳ عدد

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

فیله مرغ ۵۰۰ گرم

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: