image, آموزش پخت غذای خوشمزه گوشت دنده با سس مخصوص

۱-فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲-کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. دنده را به دو قسمت تقسیم کنید.

روی آن ها زیره سبز، پودر چیلی، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر

نمک و پاپریکا بپاشید و به همه قسمت های گوشت بمالید.

۳- روی آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.

۴-گوشت ها را از فویل در آورده و درون سینی فر بگذارید. روی آن ها سس باربیکیو بریزید.

در کنار سینی، بلال هایی که از وسط نصف کرده اید و لوبیاهای سبز را بچینید.

۵-سینی را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.

۶- دنده را به نوارهای باریک برش داده و به همراه بلال و لوبیا سبز سرو کنید.

مواد لازم:

یک دنده کوچک

۲ قاشق چایخوری زیره سبز

۱ قاشق چایخوری پودر چیلی

نمک و فلفل سیاه

۲ قاشق چایخوری پودر سیر

نصف قاشق چایخوری پودر پیاز

۲ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ پیمانه سس باربیکیو

۴۵۰ گرم لوبیا سبز

۳ عدد بلال

روغن زیتون


همچنین بخوانید: