image, آموزش پخت غذای جدید مرغ بیسکویتی

▪ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

▪ کره را درون یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.

▪ پیاز را افزوده و ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شود.

▪ آرد را بیفزائید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.

▪ در این مرحله باید آب مرغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد به طور کامل به خرد یکدیگر بروند.

▪ آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

▪ پس از اینکه مایع یکدست شد، خامه را بیفزائید و زیر شعله را کم کنید تا به تدریج غلیظ شود.

▪ مخلوط سبزیجات و مرغ خرد شده را بیفزائید.

▪ سپس آن ها را درون یک پیرکس مستطیلی بریزید.

▪ خمیرهای آماده بیسکوئیت را روی مواد بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.

▪ پس از خارج کردن از فر، چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس سرو کنید.

مواد لازم:

۶ قاشق غذاخوری کره

۱ عدد پیاز خرد شده

نصف پیمانه آرد

۳ پیمانه آب مرغ

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ پیمانه خامه چرب

▪ ۵ پیمانه مخلوط سبزیجات نیمه آماده

۱ عدد مرغ کوچک پخته و خرد شده

۲ رول خمیر آماده بیسکوئیت(می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا فروشگاه هایی که مواد و وسایل قنادی دارند، تهیه کنید.)


همچنین بخوانید: