image, آموزش پخت شیرینی کرم دار با نوتلا

۱. کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.

۲. اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

۳. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

۴. سپس شیرینی را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آن‌ها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.

۵. شیرینی‌ها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

کره نرم ۲۰۰ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۳ عدد

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

نوتلا (کرم شکلاتی) ۵۰ گرم

آرد ۳۵۰ گرم

پودر کاکائو ۳۰ گرم

پودر شکر برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم شکلات:

شکلات تلخ آبکرده ۷۵ گرم

نوتلا ۱۸۰ گرم

بیسکویت ساده (آسیاب کرده) ۷۵ گرم


همچنین بخوانید: