image, آموزش پخت شیرینی مربایی خانگی

۱. کره (بگذارید کمی نرم شود)، پنیر خامه‌ای (که از قبل در دمای اتاق گذاشته‌اید)

نمک و شکر را با هم با هم‌زن برقی با سرعت متوسط ​​به بالا بزنید تا زمانی‌که ترکیبات صاف و کرم مانند شود.

حالا سرعت هم‌زن را کم کرده و آرد را نیز اضافه کنید و سپس وانیل را نیز داخل ترکیب بریزید.

۲.خمیر به‌دست آمده را به دو نیمه تقسیم کنید. هر نیمه را صاف کرده

و به شکل یک مستطیل مسطح در بی‌آورید. سپس آن‌را داخل پلاستیک بپیچید

و داخل یخچال قرار دهید. اجازه دهید خمیرهای‌تان ۴۵ دقیقه در یخچال بمانند

تا در حالی‌که هنوز انعطاف‌پذیرند، کمی سفت شوند. این خمیر را می‌توانید

تا دو روز هم در یخچال نگه دارید. حالا سه قاشق غذاخوری شکر را بر روی یک تکه کاغذ پوستی بپاشید.

۳. یکی از خمیر‌های مستطیلی را روی کاغذی که روی آن شکر پاشیده‌اید

قرار داده و ۳ قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را نیز روی آن بپاشید.

حال خمیر را با وردنه کمی پهن کنید تا ضخامت آن به زیر ۶ میلی‌متر برسد

خمیر را به شکل یک مستطیل ۳۰▪۴۰ سانتی‌متری ببرید و سپس کاغذ پوستی (که خمیر روی آن است) برداشته

و روی یک ورقه پخت قرار دهید. خمیر را حدود ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.

همین کار ها را با نیمه دیگر خمیرتان تکرار کنید.

۴.فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

یکی از مستطیل‌های خمیری را روی ورق پخت، روی سطح کار قرار دهید

و به‌طور یکنواخت، با یک کاردک مربای تمشک را روی آن بمالید.

ورق خمیر باقی‌مانده را به‌طور معکوس بر روی خمیری که روی آن مربا زده‌اید قرار دهید.

کاغذ پوستی را از خمیر جدا کنید. اجازه دهید خمیر‌ها کمی بیرون بمانند

تا کمی نرم شوند و برای بریدن آماده شوند (و در عین حال هنوز سفت باشند).

حالا لبه‌های مستطیل‌ها را به گونه‌ای برش دهید تا مستطیل‌ها کامل بر هم منطبق شوند

و سپس مستطیل‌ها را به‌صورت قطری به گونه‌ای برش دهید تا لوزی‌هایی هم اندازه و کوچک حاصل شوند.

۵.حالا لوزی‌های بریده شده را به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند

و سپس آن‌ها را به سینی فر که از قبل با ورقه‌های تمیز پخت (یا کاغذ روغنی) پوشانده شده‌اند منتقل کنید.

بین لوزی‌ها حداقل ۲.۵ سانتی‌متر فاصله بگذارید. حالا دوباره آن‌ها را ۱۰ دقیقه فریز کنید تا سفت شوند.

و سپس ۲۰ تا ۲۳ دقیقه آن‌ها را بپزید تا طلائی شوند. شیرینی‌ها را بیرون بی‌آورید و اجازه دهید ۵ دقیقه بیرون بمانند

و روی کاغذ روغنی‌ها خنک شوند، سپس روی آن شکر بپاشید. قبل از این‌که آن‌ها را با کاردک از روی کاغذ بلند کنید

باید صبر کنید تا کامل خنک شوند (مربا ممکن است موجب چسبناک شدن آن‌ها بشود).

▪این شیرینی‌ها را می‌توانید از سه روز قبل آماده کنید و در دمای اتاق نگهداری کنید.

مواد لازم:

وانیل ۱ قاشق چایخوری

آرد چند منظوره ۴ پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

نمک یک دوم قاشق چایخوری

پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم

کره ۴۵۰ گرم

مربای تمشک ۱ پیمانه


همچنین بخوانید: