image, آموزش پخت شعله زرد نذری

برنج را که از شب قبل خیس کرده‌اید، به همراه آب بپزید. در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدودا یک‌دوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد. در ظرف مورد نظر بریزید و پس از کمی خنک شدن با خلال پسته، خلال بادام و دارچین تزیین نمایید.

مواد لازم

آب: ۷ پیمانه

برنج: یک‌دوم پیمانه

شکر :یک و یک‌دوم پیمانه

کره: ۱۰۰ گرم

زعفران حل شده:۲ قاشق سوپخوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر هل در صورت تمایل: یک‌دوم قاشق چایخوری

گلاب: یک‌دوم پیمانه

خلال بادام و پسته: به میزان لازم


همچنین بخوانید: