image, آموزش پخت شام رژیمی کدوی سوخاری

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

سر و ته کدو سبز را با چاقو جدا کنید.

یک عدد سیخ چوبی را از میان کدو عبور داده و با استفاده از چاقوی تیز، آن را به صورت اریب برش دهید.

روی کدوها روغن زیتون بریزید.

در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری معمولی را با فلفل کاین، چیلی، پودر پیاز، پنیر پارمسان و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.

کدو را درون آن بغلتانید تا پودر به کدو بچسبد.

سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند.

▪ مواد لازم

۴ عدد کدو سبز

روغن زیتون

۱ پیمانه پودر سوخاری

¼ قاشق چایخوری فلفل کاین

¼ قاشق چایخوری فلفل چیلی

½ قاشق چایخوری پودر سیر

½ قاشق چایخوری پودر پیاز

½ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

⅓ پیمانه پنیر پارمسان