image, آموزش پخت سیب زمینی شکم پر برای بچه ها

سیب زمینی شکم پر با پنیر چدار و بیکن

مواد لازم

۳ عدد سیب زمینی

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق چایخوری نمک

۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده

نصف پیمانه پیازچه خرد شده

¾ پیمانه بیکن خرد شده

نصف پیمانه خامه ترش

۱ قاشق غذاخوری کره

¼ پیمانه شیر

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

▪ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

▪ در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت ۱ ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.

▪ پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.

▪ در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، پیازچه، خامه ترش، نصف پیمانه بیکن خرد شده، کره، شیر و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.

▪ مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.

▪ روی آن ها پنیر چدار ریخته و در آخر، بیکن قرار دهید.

▪ آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.

▪ این سیب زمینی را گرم و به همراه خامه ترش سرو کنید.

سیب زمینی شکم پر برای صبحانه

مواد لازم

۳ عدد سیب زمینی

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری کره

۶۰ گرم پنیر چدار رنده شده

۱ قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده

۳ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری بیکن خرد شده

نصف پیمانه خامه ترش

طرز تهیه

▪ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

▪ در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت ۱ ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.

▪ پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.

▪ کره را آب کرده و درون شکم سیب زمینی ها بریزید.

▪ در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، بیکن، یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.

▪ مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.

▪ روی آن ها پنیر و پیازچه کوهی قرار دهید.

▪ سیب زمینی ها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.


همچنین بخوانید: