image, آموزش پخت سوپ مقوی عدس با شیر گرم

ابتدا عدس را بپزید و پوره کنید. آن‌گاه کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید. سپس شیر را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود. حالا قرص عصاره گوشت را در آب جوش حل کنید، به مایه بیفزائید و ۵ دقیقه بجوشانید.

اینک پوره عدس، نعنا داغ، پیاز داغ و گشنیز را اضافه کنید و ۵دقیقه دیگر بپزید. حال نمک، فلفل و خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اکنون سوپ را برای پذیرائی در کاسه مناسبی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.

مواد لازم برای ۴-۶ نفر

عدس ۱ پیمانه

کره ۵۰ گرم

آرد ۵۰ گرم

شیر ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)

قرص عصاره گوشت ۲ عدد

آب‌جوش ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)

نعنا داغ ۲ قاشق سوپخوری

پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری

گشنیز خردکرده ۱۵۰ گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه ۱۰۰ گرم

نعنا و پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم


همچنین بخوانید: