image, آموزش پخت سوپ سبزیجات با خامه

۱- حدودا به ۱۲ تا ۱۵ عدد شاخه ی کرفس نیاز داریم. برگ های آن ها را برای تزیین سوپ جدا کنید. شاخه ها را به شکل قطعات یک و نیم سانتی متری خرد کنید.

۲- پیاز را پوست گرفته و آن را ریز خرد کنید.

۳- سیب زمینی را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید.

کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید. کرفس، پیاز و سیب زمینی را به همراه کمی نمک به آن اضافه کرده و برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که سبزی ها شروع به نرم شدن کنند، تفت دهید.۶۶ لیوان آب در قابلمه بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه تا زمانی که سبزی ها نرم شوند، قل بزند.با احتیاط و در چند نوبت سوپ را در مخلوط کن پوره کنید (برای احتیاط کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند، مخلوط کن را تا نیمه پر کنید و درب مخلوط کن را با حوله نگه دارید). سوپ را به قابلمه برگردانید، آبلیمو، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سوپ را با برگ های کرفس تزیین کرده و سرو کنید.

▪مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری کره

۷۰۰ گرم کرفس

۱ عدد متوسط پیاز

۱ عدد بزرگ سیب زمینی

به میزان لازم نمک

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

به میزان لازم فلفل سیاه


همچنین بخوانید: