image, آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز

۱٫ روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

۲. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

۳. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

۴. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

۵. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۶. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

مواد لازم سوپ پیاز و سیب زمینی :

روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۹۰۰ گرم

هویج , نگینی خرد شده : ۱ عدد

پیاز , خلال شده : ۲ عدد

سیر , له شده : ۲ حبه

عصاره سبزیجات : ۱ پیمانه

آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه

ماست ساده کم چرب : ۲۲۵ میلی لیتر

گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

گشنیز جهت تزیین : مقداری

خلال پوست پرتقال : مقداری


همچنین بخوانید: