image, آموزش پخت سوپ اسفناج

اسفناج را تمیز کرده و دو سه بار می شوییم و آبکش می کنیم و بعد در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم بپزد (در قابلمه را نگذارید) در این فاصله آب قلم یا مرغ را با جو پرک می گذاریم خوب بپزد وقتی اسفناجمان پخت با غذاساز کاملا پوره کنید.

پیاز را داخل کره تفت داده و سیر را اضافه کرده تا طلایی شود و اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید سپس به جو پرک پخته شده اضافه کنید بگذارید تا پخته و غلیظ شود (غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد). در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه را اضافه و هم زده و کمی آب لیموترش نیز اضافه کنید و با تکه های نان باگت و نان سوپ نوش جون کنید.

مواد لازم برای سوپ اسفناج :

جو پرک

۲ قاشق غذاخوری

اسفناج

نیم کیلو

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

آب قلم

۳ لیوان

خامه

۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده

۱ حبه

کره

۲۰ گرم

پیاز کوچک

۱ عدد


همچنین بخوانید: