image, آموزش پخت سبزی پلو با ماهی به روش اصلی برای شب عید

۱- آب را به جوش می آوریم و برنج را داخل آن میریزیم.

۲-وقتی برنج جوش زد سبزی را اضافه میکنیم. (نمک + روغن)

۳-برنج که کمی نرم شد آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم.

۴- ماهی ها را در آرد و زردچوبه و ادویه می غلطانیم.

۵-روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم.

۶- وقتی یک سمت ماهی سرخ شد آن را بر میگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.

▪نکات:

۱- برنج از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید.

۲- سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود و سپس آن را کاملا خرد نمائید.

۳- سیر تازه را بعد از گرفتن ساقه های آن خرد نموده وداخل سبزی می ریزیم.

۴-میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.

▪مواد لازم:

ماهی قزل آلا ۲ عدد

برنج ۲ پیمانه

آرد ۳ قاشق غذا خوری

سبزی (تره – جعفری – گشنیز – شوید – سیر) ۲۵۰ گرم

ادویه مخصوص ماهی (نمک-زردچوبه) به میزان لازم


همچنین بخوانید: