image, آموزش پخت ساده و مقوی برای فصل بهار

بهار فصل کم‌خوری است, پرخوری در بهار زمینه ساز بیماری‌های آزاردهنده و عود بیماریهای خفته است, شربت آبلیمو و “موهیتو” نوشیدنی‌هایی مناسب برای فصل بهار هستند.

بهار فصل نوشیدن سکنجبین است و بهتر است جرعه‌جرعه نوشیده شود البته مخلوط کردن سکنجبین در آب جوش و خوردن ناشتای آن می‌تواند اثراتی مفید برای بدن داشته باشد.

بهتر است در فصل بهار از غذاهای سبک مانند سوپ‌ها بهره برد.

▪ جو پوست‌کنده یک پیمانه, جعفری یک پیمانه, گشنیز یک پیمانه, رب انار شیرین یک قاشق غذاخوری, رب انار ترش یا آبلیمو یک قاشق غذاخوری, هویج متوسط ۲ عدد, روغن زیتون یک قاشق غذاخوری, نمک و فلفل به میزان لازم و زعفران ۲ رشته ریخته شود.

این سوپ یک ترکیب ساده ولی پرفایده برای برداشتن بار مواد زائد از کبد است چرا که ترکیبات آن مواد مانده در مجاری کبدی را به سمت مجاری خروجی سوق می‌دهند.

از این سوپ روزی ۲ تا ۳ پیاله می‌توانند مصرف کنند, همراه با این سوپ نان مصرف نکنند و ۲ ساعت قبل تا ۲ ساعت بعد از آن نیز چیزی نخورند؛ ترجیحاً گوشت یا آب گوشت به آن اضافه نکنند اما اگر آب گوشت اضافه کردید پیاز یا زردچوبه فراموش نشود.


همچنین بخوانید: