image, آموزش پخت روش اصلی کتلت شیرازی

سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی را خارج کنید.

پیاز را رنده کرده و آب اضافی اش را دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر حاصله را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ور بیاید و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شود.

دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. کتلت ها را با حرارت پایین سرخ کنید.

موقع سرخ شدن یک مقدار روغن به خودش جذب میکند. بهتر است آن را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

با این مواد حدود ۱۰ کتلت با وزن خمیر ۵۰ گرمیخواهید داشت.

مواد لازم برای کتلت شیرازی :

سیب زمینی

۲ عدد متوسط ( حدود ۳۵۰ گرم )

▪ خمیر بین نان ساندویچی

۱۲۵ گرم

تخم مرغ

۱ عدد

شیر

یک چهارم پیمانه

▪ آرد سوخاری

۱ قاشق سوپخوری

پیاز

۱ عدد متوسط

نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه

به میزان لازم

▪ ( خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد )

▪ آرد سوخاری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن

▪ اگر حس میکنید که کیفیت نان ساندویچی تان خوب نیست؛ از یک کم بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتان پوک شود.

همچنین بخوانید