image, آموزش پخت دلمه برگ مو و قارچ

نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.

گوجه فرنگی های پوست کنده و نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.

رب گوجه فرنگی و قارچ نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. برنج از قبل نیم پز شده، یک سوم پیمانه آب داغ، شکر

نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به پخت مواد ادامه دهید تا آب آن کشیده شود. برگ جعفری و شبت ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.

برگ موها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس زیر آب سرد بگیرید. مخلوط قارچ را روی برگ ها قرار داده و بپیچید.

چند برگ کف قابلمه قرار دهید و دلمه ها را داخل آن بچینید. روغن زیتون باقی مانده را روی آنها بریزید و مقداری آب داغ اضافه کنید.

بشقابی روی دلمه ها قرار دهید تا به آنها فشار آورد، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا دلمه ها بپزند. سپس سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو :

برگ مو: ۴۰۰ گرم

قارچ (نگینی خردشده): ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: ۳ الی ۴ ق س

برنج: یک پیمانه

گوجه فرنگی: ۲ عدد

پیاز (ریز خردشده): یک عدد

سیر (ریز خردشده): ۳ حبه

فلفل سبز (ریز خردشده): ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: یک ق چ

شکر: یک ق چ

برگ جعفری (خردشده): ۸ عدد

شبت (خردشده): ۸ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم


همچنین بخوانید: