image, آموزش پخت دسر خوشمزه و شیک با قهوه و گردو

▪ کره نرم و پودر قند را با همزن زده تا کرمی و سبک شود. زرده ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود ۳۰ ثانیه بزنید. در حین هم زدن آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. سپس شیر را بیفزایید.

▪ در نهایت آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر شود. مواد را داخل قالب ۲۰×۳۰ که از قبل چرب کرده اید و کاغذ روغنی انداخته اید، ریخته و خوب فشار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار دهید.

▪ پس از پخت ظرف را از فر در آورده و مواد رویه را روی آن ریخته و مجددا داخل فر، به مدت ۲۰- دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر درآوردید قالب را کنار گذاشته تا خنک شود و بعد برش دهید.

طرز تهیه مواد رویه:

همه مواد غیر از گردو و قهوه را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا چند جوش بزند. در آخر زیر شعله را خاموش کرده و گردوی نگینی خرد شده و قهوه را اضافه کنید.

نکته:

▪ قهوه را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.

▪ اسلایس ها را در ظرف دردار نگهداری کنید.

مواد لازم:

کره: ۱۰۰ گرم

آرد: ۱۸۵ گرم

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری

پودر قند: یک سوم پیمانه

شیر: ۴ قاشق سوپ خوری

وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم

گردو: ۱۳۰ گرم

عسل: ۱۳۰ گرم

کره: ۷۰ گرم

خامه: ۲۵ گرم

قهوه فوری: یک قاشق چای خوری


همچنین بخوانید: