image, آموزش پخت دال عدس گیاهی برای ورزشکاران

روغن را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید

هویج را به قابلمه اضافه کرده به مدت ۸ دقیقه با حرارت کم بپزید. (هر از گاهی هم بزنید)

سیر، زنجبیل، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه، دارچین وپودر فلفل چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

گل کلم و عدس قرمز را اضافه کرده و هم بزنید.

گوجه فرنگی، شیر نارگیل، نمک و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید

بعد از اینکه مخلوط جوش آمد در قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید. اجازه بدهید ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد. (هر از گاهی آن را هم بزنید)

از روی حرارت برداشته و آب لیمو را اضافه کرده وسرو کنید.

image, آموزش پخت دال عدس گیاهی برای ورزشکاران

مواد لازم دال عدس با هویج و گل کلم

عدس قرمز ½۱ پیمانه

کنسرو گوجه فرنگی ۴۲۰ گرم

هویج نازک ورقه شده ۲ عدد

گل کلم ۲ پیمانه (حدود¼گل کلم)

شیر نارگیل ½۱ پیمانه

پیاز خرد شده ۲ عدد

سیر ریز خرد شده ۴ حبه

زنجبیل ریز رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز ½۱ قاشق چایخوری

زیره ½۱ قاشق چایخوری

زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری

دارچین ¾ قاشق چایخوری

پودرفلفل چیلی ¼ قاشق چایخوری

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری

نمک ½۱ قاشق چایخوری


همچنین بخوانید: