image, آموزش پخت  خورشت آلبالوی مخصوص و خوش رنگ

پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های ۱-۵ در ۱-۵ سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.

شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

گوشت را همراه با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از ۱ یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.

آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

تکه های سیب را به مدت ۵ دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.

۲۰ دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.

مواد مورد نیاز

مغز ران گوسفند

۲۰۰ گرم

سیب سبز

۱ عدد

کنسرو گوجه فرنگی

یک دوم عدد

آب آلبالو

۲۰۰ میلی لیتر

شکر

۲۰ گرم

آلبالو (بدون هسته)

۲۰۰ گرم

لیمو ترش (آب گرفته شده)

۱ عدد

پیاز داغ

۱۰ گرم

قرص عصاره گوشت

۱ عدد

زردچوبه

یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

روغن مایع

به میزان لازم


همچنین بخوانید: