مرحله ۱ – کمی روغن در تابه ریخته و پیاز را افزوده، تفت دهید تا نرم و طلایی شوند، سپس سیر، زنجفیل و رب گوجه را اضافه کرده و بعد از چند دور هم زدن، رنده گوجه را نیز اضافه کنید.

مرحله ۲ – لوبیا، گوجه خرد شده، کاری، زیره، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد با هم مزه دار شده و غلیظ شوند. (در صورت نیاز کمی آب می‌توان اضافه کرد)

مرحله ۳ – خوراک آماده شده را همراه با برنج یا نان سرو نمایید.

مواد لازم برای ۲ نفر

سیر ۱ تا ۲ حبه، رنده شده

پودر کاری ۱ قاشق چای‌خوری

پودر زیره نصف قاشق چای‌خوری

زنجفیل تازه ۱ قاشق چای‌خوری رنده شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد متوسط، ریز شده

کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیا پخته ۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی تازه ۲ عدد متوسط و رنده شده

گوجه فرنگی تازه ۲ عدد، بدون پوست و خرد شده

▪ به دلخواه از لوبیا قرمز نیز می‌توان استفاده کرد


همچنین بخوانید: