ابتدا به دو طرف سینه مرغ ادویه بزنید و روی حرارت با شعله متوسط آن را تفت دهید تا طلایی و پخته شود. ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود سپس آن را خرد کنید و در کاسه‎ای بریزید.

قارچ‎های خرد شده را تفت دهید و به کاسه اضافه کنید، سپس هویج و پیاز را هم تفت داده و به مواد اضافه کنید و به همراه خیارشور خرد شده و سس مایونز و ادویه با هم مخلوط کنید و با چند برگ جعفری یا گشنیز روی آن را تزئین کنید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد

قارچ خرد شده: ¾ پیمانه

هویج رنده شده: ۱ عدد بزرگ

پیاز خرد شده: ۱ عدد

سس مایونز: ۲-۳ قاشق غذاخوری

خیارشور خرد شده: ۵-۶ عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم


همچنین بخوانید: