image, آموزش پخت ته چین بدون نیاز به تخم مرغ

۱-مرغ را با یک و نیم لیتر آب می جوشانیم و کف آن را مرتب می گیریم،

بعد به آن زردچوبه، پیاز یک عدد بزرگ، چند حبه سیر خرد شده

ساقه کرفس، یک عدد هویج، چوب دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم

به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت زیاد می جوشانیم.

۲-بعد حرارت را ملایم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم می پزیم

بعد از پخت باید حدود یک لیوان آب مرغ بماند. مرغ را بیرون آورده

و پس از خنک شدن استخوان مرغ را می گیریم تکه هاى مرغ را خیلى ریز نکنید.

۳-به نیمى از ماستمان کمى نمک، زعفران ۲ قاشق غذاخورى و فلفل قرمز و کمى پودر خردل اضافه می کنیم

و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم.

( این کار را می توانیم حتى از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم می شود)

۴-حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم

براى برنج. برنج را با یک قاشق زرد چوبه می جوشانیم و آن را زنده بر می داریم.

حتماً اول با آب ولرم کمى شستشو می دهیم بعد کمى آب سرد.

و برنج را با ماستمان مخلوط می کنیم + کمى روغن مایع.

۵-حالا کف قالبمان یا در ماهیتابهء گود نصف پیمانه روغن ریخته و نیمى از برنج را ریخته و صاف می کنیم

و روى آن زعفران می ریزیم بعد مرغها را روى برنج می چینیم و خلال بادام ها را هم همه جاى ظرف می پاشیم

و بعد بقیه برنج را و دوباره زعفران. با قاشق چند سوراخ روى برنج ایجاد می کنیم

و در آخر نصف لیوان آب مرغ و نصف لیوان روغن مایع و کره را روى برنج می دهیم.

۶-روى قالب را فویل کشیده و داخل فر گذاشته

روى حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد با حرارت متوسط براى یک ساعت دیگر.

۷-و یا اگر روى حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم ۱۰ دقیقه اول حرارت زیاد باشد

و بعد حرارت را کم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم آن را می پزیم.

مواد لازم:

روغن و کره به میزان لازم

برنج ۴ پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم

خلال بادام ۵۰ گرم

ماست چکیده ترجیحا ترش نیم کیلوگرم

مرغ متوسط یک عدد


همچنین بخوانید: