image, آموزش پخت بیسکویت ساده و مقوی برای عصرانه بچه ها

این دستور بیسکویت یک دستور ساده پایه است که می توانید به سلیقه خود مقداری پوست لیمو ترش یا شکلات چیپسی و … به مواد آن اضافه کنید یا پس از پخت با مارمالاد یا شکلات ذوب شده آن را تزیین و سرو کنید.

کره و شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ شود وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.

مواد لازم برای بیسکویت ساده وانیلی :

آرد

۲ پیمانه

نمک

یک چهارم قاشق چایخوری

کره نرم شده در دمای محیط

۲۰۰ گرم

شکر

نصف پیمانه

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری


همچنین بخوانید: