image, آموزش پخت برنج و مرغ اسپانیایی برای مجالس

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود.

تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری

ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد

سیر له شده : ۴ حبه

آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک

برنج : ۳ چهارم پیمانه

زعفران : کمی

آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان کافی

گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم

زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد

ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه

کالری : ۳۶۴

کربوهیدرات : ۴۱ گرم

کلسترول : ۷۰ میلی گرم

پروتئین : ۲۲ گرم

چربی : ۱۲ گرم

فیبر : ۴ گرم


همچنین بخوانید: