image, آموزش پخت بال کبابی به روش های خوشمزه

بال با طعم پنیر بلوچیز

▪ زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

▪ زمان استراحت: ۳۰ دقیقه

▪ زمان پخت: ۱۰ دقیقه

▪ تعداد: ۶ نفر

مواد لازم

برای سس

▪ یک پیمانه ماست خامه ای

▪ ¼ پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده

▪ دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز رنده شده

▪ دو قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده

▪ نمک و فلفل سیاه

برای بال

▪ روغن زیتون

▪ ۱.۵ پیمانه آرد کامل

▪ نمک و فلفل سیاه

▪ ۳ قاشق غذاخوری پودر چیلی

▪ ۱.۵ قاشق چایخوری پودر سیر

▪ ۱۴۰۰ گرم بال مرغ

▪ نصف پیمانه سرکه قرمز

▪ ۱ یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده

▪ یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی

▪ یک قاشق غذاخوری خردل

▪ یک قاشق غذاخوری عسل

▪ یک قالب کره

▪ گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه

▪ روش تهیه سس: ماست، بلوچیز، پیاز قرمز، گشنیز و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

▪ روش تهیه بال: روغن زیتون را داخل تابه گرم کنید.

▪ در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. به بال ها نمک و فلفل بزنید و آنها را داخل مخلوط آرد بزنید تا سطح بال ها با آرد پوشیده شود. تکان دهید آرد اضافه ریخته شود و سپس داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند. حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه برای تفت دادن بال ها کافی است.

▪ در یک تابه دیگر، پوره فلفل، سرکه قرمز، دو قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر مکزیکی را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت متوسط گاز بجوشد. سپس از روی شعله بردارید و خردل، یک قاشق چایخوری نمک، عسل و کره را اضافه کنید تا نرم و یکدست شوند. بال ها را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد آنها برود.

▪ در آخر، با گشنیز خرد شده سرو کنید.

بال مرغ به سبک ویتنامی

▪ زمان تهیه: ۲۲ دقیقه

▪ زمان استراحت: ۱۸ دقیقه

▪ زمان پخت: ۱۰ دقیقه

▪ تعداد: ۶ نفر

مواد لازم

▪ ۱۴۰۰ گرم بال مرغ

▪ دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده

▪ ¼ پیمانه موسیر خرد شده

▪ ¼ پیمانه زنجبیل خرد شده

▪ ۳ قاشق غذاخوری قسمت سفید پیازچه

▪ سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

▪ ۱/۳ پیمانه سس ماهی

▪ ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش

▪ ۳ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی

▪ نمک

▪ ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده

▪ ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه

▪ سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.

▪ بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.

▪ آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.

بال مرغ تند و پرادویه

▪ زمان تهیه: ۴۰ دقیقه

▪ زمان استراحت: ۶۰ دقیقه

▪ زمان پخت: ۱۰ دقیقه

▪ تعداد: ۶ نفر

مواد لازم

برای چاشنی

▪ یک قاشق غذاخوری نمک

▪ یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده

▪ دو قاشق چایخوری فلفل هندی

▪ دو قاشق چایخوری ادویه مرغ

▪ یک قاشق چایخوری فلفل لیمویی

▪ فلفل سیاه

برای بال

▪ ۱۴۰۰ گرم بال مرغ

▪ دو عدد تخم مرغ درشت

▪ دو قاشق غذاخوری سس فلفل

▪ یک قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز

▪ یک قاشق چایخوری فلفل هندی

▪ فلفل سیاه

▪ دو پیمانه آرد کامل

▪ روغن سرخ کردنی

برای سس

▪ یک پیمانه خامه ترش

▪ دو قاشق غذاخوری ترب کوهی

▪ ¼ پیمانه سس چیلی

▪ نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

▪ نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

▪ برای تهیه چاشنی، همه مواد چاشنی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از آن را در کاسه ای دیگر جداگانه نگهدارید.

▪ به بال ها نمک و فلفل سیاه بزنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.

▪ تخم مرغ، سس فلفل، پرک فلفل قرمز، فلفل هندی، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد را در یک کاسه عمیق بریزید.

▪ در یک تابه عمیق، حدود ۳ سانتی‌متر روغن گیاهی بریزید و آن را داغ کنید. بال ها را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید، سپس داخل آرد بغلتانید و سپس داخل روغن داخل بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه هر کدام از بال ها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. بال ها را از روغن خارج و روی دستمال حوله ای قرار دهید.

▪ برای تهیه سس، خامه ترش، ترب کوهی، سس چیلی، فلفل هندی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بال را با این سس تند و آتشین سرو کنید.

بال با طعم سیر و کره

▪ زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

▪ زمان استراحت: ۶۰ دقیقه

▪ زمان: پخت: ۵۰ دقیقه

▪ تعداد: ۶ نفر

مواد لازم

▪ ۱۲ عدد بال مرغ

▪ ۶ قاشق غذاخوری کره (۸۵ گرم)

▪ یک حبه سیر رنده شده

▪ ¼ پیمانه سس فلفل

▪ نمک یددار

طرز تهیه

▪ یک قابلمه کوچک را بردارید و حدود ۳ سانتی متر آب داخل آن بریزید، یک سبد فلزی روی آن بگذارید و روی حرارت قرار دهید. در قابلمه را بگذارید تا آب بجوشد.

▪ نوک بال ها را جدا کنید و آنها را تمیز بشویید و خشک کنید. همه آنها را داخل سبد روی قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بخارپز شوند. سپس بال ها را از داخل سبد خارج و آنها را روی دستمال حوله ای خشک کنید. سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

▪ فر را بادمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. بال ها را به مدت ۲۰ دقیقه روی توری فر بپزید تا طلایی شوند. بال ها را برگردانید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا بال ها کاملا طلایی و برشته شوند.

▪ در یک کاسه بزرگ، کره، نمک و سیر را با هم مخلوط کنید و بال ها را پس از پخت، داخل این مواد بغلتانید و گرم سرو کنید.


همچنین بخوانید: