image, آموزش پخت آلبالو پلوی مجلسی مخصوص سر آشپز

▪ پیاز رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

▪ مرغ رو خرد کنید.

▪ برنج رو از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده برنج رو آبکش کنید.

▪ هسته آلبالوها رو در بیارید.

▪ در ماهیتابه کمی روغن گرم کنید و پیاز رو تفت بدین. وقتی پیاز طلایی شد تکه های مرغ رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدین. قدری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ بزنید و بذارید به همراه چند لیوان آب بپزه و نرم بشه.

برنج رو به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت بذارید تا بجوشه و نیم‌پز بشه و بعد آبکش کنید.

▪ آلبالو رو با شکر و آب خودش بذارید برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشه.

▪ در کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواهتون رو در اون بذارید، بعد برنج و آلبالو رو لایه‌لایه در قابلمه بریزید و دم بذارید.

▪ آلبالو پلو رو با خلال پسته و خلال بادام و برنج زعفرانی تزیین کنید و در کنار تکه‌های مرغ میل کنید.

مواد لازم

روغن به میزان لازم

پیاز ۱ عدد

مرغ ۱ عدد

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

برنج ۴ پیمانه

آلبالو ۱ کیلوگرم

شکر ۵۰۰ گرم

خلال پسته به دلخواه

خلال بادام به دلخواه

زعفران به دلخواه


همچنین بخوانید: