image, آموزش پخت آش دوغ با گوشت

▪ ابتدا نخود را بخیسانید، حالا آن را کاملاً بپزید و کنار بگذارید، آن‌گاه تخم مرغ‌ها را در دوغ کاملاً مخلوط کنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

▪ حالا برنج شسته را به دوغ بیفزائید و بپزید و کمی نمک و فلفل بزنید.

▪ سپس سبزی و سیر را اضافه کنید.

▪ اکنون گوشت، پیاز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ورزدهید.

▪ اینک به صورت کوفته‌ریزه درآورید و به آش اضافه نمائید.

▪ حالا نخود را هم بیفزائید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

یادآوری:

به دلیل بودن نمک در دوغ، نمک آش را مواظب باشید.

مواد لازم:

پیاز رنده‌کرده ۱ عدد

سیر له‌کرده ۳ تا ۴ حبه

سبزی (تره، جعفری و گشنیز) نیم کیلو

برنج ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

دوغ بدون گاز ۴ لیتر

نخود آبگوشتی ۱۳۰ گرم

تخم مرغ تخم مرغ دو عدد

گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم


همچنین بخوانید: