image, آموزش پختن خورش مخصوص کشور مراکش

طرز تهیه خورش تجین مراکشی

همه ادویه های ساییده شده را در کاسه کوچکی مخلوط کنید.

بیف را در کاسه ای بزرگ قرار داده و با ادویه جات تند ماساژ دهید، سپس آن را با سلفون بپوشانید و برای دو ساعت (اگر برای یک شب باشد ایده آل است) در یخچال قرار دهید؛ با این روش ادویه جات واقعا به خورد گوشت می روند و آن را مزه دار می کنند.

وقتی آماده پخت شد، مقدار نسبتاً زیادی از روغن زیتون را در ظرف خوراک پزی گرم کنید.

پیاز خرد شده و ساقه های گشنیز را اضافه نموده و برای ۵ دقیقه دیگر آن ها را سرخ کنید.

نخودسفید و گوجه ها را اضافه کرده، سپس قرص عصاره سبزیجات را در ۳ لیوان آب جوش حل و به غذا اضافه کنید. کمی هم بزنید و صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، بعد در تابه را بگذارید یا آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید با حرارت کم برای ۱ ساعت و نیم آهسته بجوشد.

در این مرحله آلو بخارا و کدو را اضافه کنید.

همه مواد را به آرامی هم بزنید و سپس در قابلمه را بگذارید و پخت را برای ½ ۱ ساعت دیگر ادامه دهید (مراقب آن باشید اگر آب غذا کم شد، مقداری آب بیفزایید).

وقتی زمان پخت تمام شد، در قابلمه را بردارید و غلظت مواد را بررسی کنید. اگر کمی شل به نظر می رسد، برای ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بجوشانید، اگر زمان بیشتری لازم است، باید در قابلمه باز باشد. گوشتها باید ترد شده و راحت تکه تکه شوند، بنابراین غذا را بچشید و مقداری نمک به آن بزنید.

برگ های گشنیز و بادام های برشته شده را روی غذا پخش کنید، سپس آن را به همراه برنج ساده آبکشی سر میز شام آورده و میل کنید.

image, آموزش پختن خورش مخصوص کشور مراکش

مواد لازم برای خورش تجین مراکشی

گوشت گوسفند یا گوساله خورشی :۶۰۰ گرم

روغن زیتون :به مقدار دلخواه

پیاز پوست کنده و ریز خرد شده :یک عدد

گشنیز تازه :۱۰۰ گرم

نخود سفید کنسرو شده، بدون آب :۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی خرد شده :۴۰۰ گرم

قرص عصاره سبزیجات :یک عدد

کدو خیاری خردشده :۸۰۰ گرم

آلو بخارا :۱۰۰ گرم

خلال بادام برشته شده :۲ قاشق سوپخوری

نمک دریایی و فلفل تازه آسیاب شده :به مقدار لازم

مواد لازم برای مخلوط ادویه جات

ادویه مراکشی :یک قاشق سوپ خوری

زیره آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری

دارچین آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری

زنجفیل آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری

پاپریکای شیرین :یک قاشق سوپخوری


همچنین بخوانید: