بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از این که آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمیپنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.

image, آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

مواد لازم:

۴ عدد سینه مرغ

۲۵ عدد بیسکویت ترد

۴ الی ۵ عدد نان تست

۵ قاشق غذاخوری کره آب شده

۸ اسلایس کالباس

۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا

۳ قاشق غذاخوری سس خردل

۱ پیمانه آرد

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

نمک و فلفل


همچنین بخوانید: