عکس, آموزش عکس به عکس تزیین ژله با بیسکویت

ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمایید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکویت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.

مواد لازم

پودر ژله آناناس

۱۰۰ گرم

آبجوش و آب سرد

از هر کدام یک پیمانه

بیسکویت ساده

۱۶ عدد

شکلات چیپسی

به میزان لازم