دستگاه وافل ساز را از قبل گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید. شیر، تخم مرغ و کره را به مواد اضافه کنید تا مخلوطی نرم به دست بیاید.

برای تهیه سس، کره نرم شده، شکر، عصاره وانیل و شیر را مخلوط کنید. سس باید سفت باشد.

مخلوط را بر روی دستگاه وافل ساز بریزید. پخت را تا قهوه ای-طلایی شدن مخلوط ادامه دهید.

وافل ها را با سس غلیظ دلخواه خود سرو نمایید. می‌توانید از شیره طلائی یا مرباهای غلیظ استفاده کنید.

برای وافل:

آرد ۱/۲ ۱ پیمانه

بکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری

نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱/۲ پیمانه

پودر کاکائو تلخ ۳ قاشق غذاخوری

شیر ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

کره ذوب شده ۴ قاشق غذاخوری

برای سس:

کره نرم شده ۱ قاشق غذاخوری

شکر ۳/۴ پیمانه

عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

شیر ۱ قاشق چای خوری


همچنین بخوانید: