image, آموزش طرز تهیه عصرانه مناسب اسپاگتی سبز با قارچ و اسفناج

نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میکس شده استفاده می کنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شکل غذایی منحصربه فرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه می کنیم، پس از حرارت دیدن ترکیبات غذایی مان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میکس شده را افزوده و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، اسپاگتی آبکش شده را نیز با آن ترکیب کرده و قبل از خاموش کردن شعله مقدار مختصری سرکه بالزامیک را افزوده و غذا را در بشقاب می ریزیم و با پنیر پارمزان میل می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

*اسفناج تازه ۲۰ گرم

*اسفناج میکس شده ۲۰ گرم

*فلفل رنگی ۳۰ گرم

*پیاز ۱۰ گرم

*روغن زیتون به مقدار لازم

*قارچ ۲۰ گرم

*نمک و فلفل به مقدار دلخواه

*اسپاگتی آبکش شده ۷۰ گرم

*سرکه بالزامیک به مقدار لازم

*پنیر پارمزان به مقدار لازم

نکته

دلیل استفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا می بخشد.

همچنین بخوانید