روش اول

استفاده از گلیسیرین سبزیجات

۱- حل پودر ویتامین C در آب مقطر

درون یک ظرف کوچک، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر ویتامین C را با ۱ قاشق غذاخوری آب مقطر ترکیب کنید. مراقب باشید پودر درون آب، بدون تشکیل گلوله های ریز، کاملا حل شود.

▪ حتما باید از آب مقطر استفاده کنید وحتی آب تصفیه شده برای ساخت این کرم مناسب نیست.

زیرا اکسیژن موجود در آب معمولی، سریعتر مواد مغذی موجود در کرم را خرد کرده و از بین می برد.

همچنین یادتان باشد که ترکیب آب مقطر و ویتامینC، حتی با وجود نگهداری در یخچال، فقط ۲ هفته مناسب مصرف است و پس از گذشت این زمان، باید دور ریخته شود.

۲- افزودن گلیسیرین

اکنون به محلول ویتامین C، گلیسیرین بیفزایید. گلیسیرین، باعث می شود که پوست تان نرم و مرطوب شود.

بنابراین ۲ قاشق غذاخوری گلیسیرین سبزیجات به محلول تان بیفزایید. وقتی گلیسیرین به محلول ویتامین C افزوده شود، دوام آن به یک ماه افزایش می یابد.

۳- ریختن محلول در ظرف مناسب

محلول آماده شده را در یکی از ظرف هایی که معمولا در عطاری ها استفاده می کنند، بریزید.

ظرف هرچه تیره تر باشد، بهتر است. زیرا ویتامینC را از تابش نور محفوظ نگه می دارد. نور به سرعت این ویتامین را اکسیده کرده و از کیفیت و اثرش می کاهد.

روش دوم

استفاده از روغن بادام

۱- آماده سازی محلول ویتامین C

درون یک ظرف شیشه ای، ۱/۲ قاشق چایخوری ویتامینC به همراه ۵ قاشق چایخوری آب مقطر مخلوط کنید و آن را کاملا هم بزنید که محلول یکدستی آماده شود.

۲- افزودن روغن بادام

اکنون ۳ قاشق غذاخوری روغن بادام به محلول ویتامین تان اضافه کنید. روغن بادام از پوست در برابر صدمات خورشید محافظت کرده و پوست را احیاء و منعطف می کند.

از طرفی از التهاب و آزردگی و حساسیت پوست می کاهد. روغن بادام سرشاراز ویتامین های A ،B و E است که تمام این ویتامین ها برای سلامت پوست عالی هستند.

۳- افزودن روغن زیتون

اکنون به ترکیب آماده شده تان، ۱/۲ قاشق چایخوری روغن زیتون بیفزایید.

روغن زیتون مملو از ویتامین E است و به مرطوب نگهداشتن پوست کمک کرده و با رادیکال های آزاد می جنگد و در عین حال از میزان حساسیت پوست تان می کاهد.

۴- افزودن اسانس شمعدانی

۳ قطره اسانس شمعدانی به مواد بیفزایید. اسانس شمعدانی از ظاهر نامطلوب جای جوش های روی صورت می کاهد و گردش خون پوست را بهبود می بخشد.

همچنین باعث تولید سلول های جدید و بازسازی پوست می شود.

اسانس شمعدانی از گل شمعدانی تولید می شود که غالبا برای مشکلات گوناگون پوستی استفاده می شود.

این اسانس، ضدعفونی کننده، قابض و مقوی است.

۵- افزودن اسطوخودوس

اکنون ۳ قطره از اسانس اسطوخودوس به ترکیب بیفزایید. اسانس اسطوخودوس پوست را آرام کرده و از چین و چروک روی پوست می کاهد.

اسطوخودوس حاوی مواد شیمیایی گیاهی، لینالول و لینالیل استات است که به طور کلی برای سلامت پوست مفید هستند.

۶- افزودن موم عسل

موم زنبور عسل، ویژگی های ضدالتهاب، ضدباکتریایی و ضد ویروسی دارد. کرم، لوسیون و یا صابون هایی که حاوی موم عسل هستند، بی اندازه برای پوست های خشک و زبر مناسب اند.

این ماده می تواند از اثرات پیری روی پوست، به ویژه چین و چروک، بکاهد.

۷- روغن ویتامین E

به ترکیب فوق، ۴ /۱ قاشق چایخوری ویتامین E بیفزایید.

این ویتامین، آنتی اکسیدان قدرتمندی است و می تواند از غشاءهای سلولی محافظت کند و جلوی صدمات به آنزیم های مربوط به آنها را بگیرد.

همچنین این ویتامین، رادیکال های آزاد را غیرفعال کرده و از پیری پوست جلوگیری می کند.

در ضمن استفاده از ویتامین E روی پوست، از صدمات نور خورشید کاسته و تولید سلول های سرطان زا را به حداقل می رساند.

۸- افزودن کره شی (shea، عصاره طبیعی دانه یک درخت آفریقایی)

این کره، حاوی ویتامین A است و مرطوب کننده فوق العاده ای است و پوست خشک را بهبود می بخشد و به علت ویژگی های ضدالتهابی و مرطوب کنندگی اش، کرم ضد چروک محبوبی است.

ویتامین A می تواند با احیاء کلاژن، چین و چروک های پوست را کاهش دهد.

۹- مخلوط تمام روغن های فوق

اکنون ظرف شیشه ای حاوی تمام روغن های فوق را درون قابلمه ای که درون آن آب ریخته اید قرار داده و روی حرارت بگذارید.

وقتی آب جوشید، حرارت ناشی از آن، تمام روغن ها را ذوب کرده و می توانید به راحتی مخلوط را کاملا هم بزنید و ترکیبی صاف و یکدست آماده کنید.

سپس ترکیب آماده شده را درون ظرف شیشه ای کوچکی ریخته و در دمای اتاق قرار دهید تا کرم خود را گرفته و سفت شود.

۱۰- نگهداری کرم

در پایان کرم را در ظرفی تیره رنگ ریخته و درون یخچال نگهدارید. تاریخ مصرف این کرم فقط دو هفته است. بنابراین مواد کرم را به اندازه دو هفته آماده کنید.

در غیر اینصورت کرم اضافی که بیش از دو هفته بماند را باید دور بریزید.


همچنین بخوانید: