image, آموزش روش پخت اصلی غذای شمالی باقلا قاتق

روش پخت باقلا قاتق رشتی

لوبیا کشاورزی رشتی را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس کرده و دو بار آب آن را عوض کنید، پوست لوبیا ها را گرفته و آن ها را به دو نیم تقسیم کنید.

سیر تازه را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیا ها را اضافه کرده و تفت دهید تا نیم پز شوند، سپس شوید خشک را به آن ها اضافه کنید و کمی نفت دهید.

پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود ۲ – ۳ لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را ببندید، بگذارید ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد، پس از پختن لوبیا ها دو عدد تخم مرغ را داخل باقلا خورش بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد.

خورش باقلا قاتق شما آماده است آن را در ظرفی بریزید و در کنار کته یا نان تازه سرو کنید.

▪ مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی

لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلا – ۲ لیوان

شوید خشک – ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ – ۲ عدد

سیر تازه – ۴ حبه

روغن آفتابگردان – به مقدار دلخواه

طرز تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز

برای تهیه باقلا قاتوق با باقالی سبز ابتدا باقلا ها را پوست کنده و به دو نیم قسمت کنید.

سیر ریز خرد کنید و در تابه با روغن آفتابگردان کمی تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا سبز تازه، شوید تازه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

۲ لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باقلا ها بپزند، پس از اینکه باقلا ها پخته شدند مقداری نمک اضافه کنید و تخم مرغ ها را به خورش اضافه کنید، بگذارید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

باقلا خورش شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با کته یا نان سرو کنید.

▪ مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز

سیر تازه – ۳ حبه

باقلا سبز – ۳ پیمانه

شوید تازه یا خشک – ۱ پیمانه

تخم مرغ – ۲ عدد

نمک و زردچوبه – به مقدار لازم

روغن آفتابگردان – به مقدار لازم


همچنین بخوانید: