image, آموزش درست کردن کیک مخملی قرمز برای روزهای خاص

ابتدا دو قالب با قطر ۲۰ سانتیمتر را انتخاب کنید کف قالب را کاغذروغنی بیاندازید روی کاغذ و و دیواه قالب را با روغن جامد چرب کنید. فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود. آرد و پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید . برای درست کردن باترمیلک به ۱ لیوان شیر یک قاشق سرکه سفید اضافه کنید و ده دقیقه زمان دهید تا به باترمیلک تبدیل شود.شکر، جوش شیرین و نمک را هم اضافه کنید . در ظرف دیگری روغن مایع و رنگ خوراکی و سرکه را خوب مخلوط کنیدو با همزن دستی هم بزنید.

image, آموزش درست کردن کیک مخملی قرمز برای روزهای خاص

باترمیلک را به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید ولی هم نزنید مخلوط روغن و سرکه و رنگ را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید . دو عدد تخم مرغ را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید . هم زدن زیاده از حد باعث خشکی کیک بعد از پخت میشود. مایه کیک را در دو قالب تقسیم کنید و در طبقه وسط فر داغ بگذارید . و نیم ساعت زمان دهید تا کیکها بپزند. بعد از نیم ساعت یک خلال چوبی در مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیکها را از فر خارج کنید اگر نه کمی دیگر زمان دهید تا کاملا پخته شوند. بعد از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی از داغی بیافتند سپس از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی قرار دهید کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و اجازه دهید کیکها خنک شوند و به دمای محیط برسند.برای درست کردن چیزفراستینگ یا کرم پنیری کافیست ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با یک چهارم پیمانه پودر قند و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود سپس یک پیمانه (لیوان) خامه قنادی شیرین و فرم گرفته را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

من این مقادیر رو دو برابر کردم و چهار کیک با قطر ۲۰ سانت درست کردم و مقدار کرم پنیری رو دو برابر کردم هر لایه کیک رو با مقداری کرم پنیری پوشش دادم در آخر دیواره های کیک رو هم با کرم پنیری کاملا پوشش دادم روی کیک رو با خرده های کیک قرمز که لایه نازکی از روی کیکها برداشته بودم پوشوندم و دورشو با خامه فرم گرفته تزیین کردم .

مواد لازم:

آرد ۲۴۰ گرم

شکر ۱۸۰ گرم

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

نمک ½ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۲ عدد

روغن ¾ پیمانه

باترمیلک یا دوغ کاملا بدون نمک ۱ پیمانه

سرکه سفید ۱ قاشق سوپخوری

وانیل ½ قاشق چایخوری

رنگ خوراکی قرمز دو قاشق چایخوری


همچنین بخوانید