فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کنسروهای سالمون را در یک ظرف بزرگ خالی کنید. ذرت فریز شده را از مدتی قبل بیرون بگذارید وقتی کمی گرم شد دانه‌هایش را از هم جدا کنید. دانه‌های ذرت، تخم مرغ، ۳ قاشق پودر سوخاری، ۳ قاشق سس تارتار، جعفری خرد شده و پوست لیمو رنده شده را به ماهی سالمون اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مایه را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره‌هایی به قطر حدوداً ۸ میلیمتر در بیاورید. کوکوها را در بشقاب یا سینی بچینید و حدود ۵۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

در این مدت، سس را تهیه کنید. دو قاشق سس تارتار باقیمانده را با آب لیموی تازه، یک قاشق غذاخوری آب و ۱/۴ قاشق چایخوری آویشن و مقداری فلفل سیاه هم بزنید.

پودر سوخاری باقیمانده را در ظرف کم عمقی پخش کنید. کوکوهای سالمون را از فریزر خارج کنید و دو طرف هر یک از آنها را در پودر سوخاری فشار بدهید تا از پودر سوخاری پوشانده شوند. روغن زیتون را در تابه‌ای داغ کنید و کوکوی سالمون را در آن سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود (هر طرف ۳ تا ۴ دقیقه). حال، تابه را به فر منتقل کنید و ۶-۸۸ دقیقه دیگر صبر کنید تا کامل پخته شوند.

کوکوی ماهی سالمون تهیه شده را در ظرفی بچینید و همراه با سس تارتار و سبزیجات تازه سرو کنید.

مواد لازم

کنسرو سالمون ۶۰۰ گرم

ذرت فریز شده ۱ پیمانه

پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه

سس تارتار ۵ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به مقدار کافی

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: